Miért is indult el a Lómánia.hu weboldal?

Miért is indult el a Lómánia.hu weboldal?

A Lómánia.hu weboldal, egy saját megtapasztalás útján született ötlet. 

Történt ugyanis, hogy két kicsi gyermek édesanyjaként, egyik nap arra ébredtem, hogy a hétvégi programunk egy lovarda meglátogatása lesz, ahol az akkor 4 és 6  évesem majd tud egy kicsit lovagolni, meg ismerkedni a lovak világával. Na meg én is ezer éve voltam már lovak közt, így az én lelkemnek is jót tesz majd. Azt gondolotam ez nem lesz olyan nehéz ügy, felmegyek a netre keresek egy oldalt, ahol majd megnézem, mely lovarda esik hozzánk közel, kicsit megnézegetem a képeket, elolvasom a véleményeket és döntök. Mert eddig megszoktam, hogy néha, mikor welness-re adjuk a fejünket, akkor szintén így keressük ki az épp aktuális szállót.

Na és itt jött a neheze, mert ilyen oldal inkább csak vagyogat és csak pár lovarda van fent, persze az se pont az amelyik nekem kellene, mert hozzám képest mind a világ végén van. Hát akkor jöhet a jó öreg Google. Keresőbe beír lovarda+városnév. 

És jött a néhol lesújtó szembesülés!!!! Ezer éves ingyenes weboldalak, tele bannerrel, csillog villog rajta minden, vagy épp 200 kis ló a háttérkép, de akadt ahol kék háttéren UV zöld betűk, szóval megkaptam az összes vizuális ingert, ami ebbe a fél órába belefért, csak épp az infót nem találtam sehol, hogy akkor hova is vigyem a gyermekeimet lovagolni. (Persze tisztelet a kivételnek, de azok pont nem azok a lovardák voltak, amik hozzánk közel estek)

Na de végül nagy nehezen kikotortam 3 telefonszámot és bátortalanul felhívtam, ki tudja él-e még, mert az oldalak utolsó frissítése kb. 2013. Ezen a ponton szerencsém volt, mert az első szám felhívásánál kiderült, hogy működik a lovarda, ugyan már nem ott van ahol a neten írták, de nem sokkal arrébb és a tulaj is nagyon szimpi volt, úgyhogy nem is telefonáltam többet, ide mentünk és nem is bántuk meg.

De azért ott maradt bennem a kérdés, hogy ez miért volt ilyen nehéz? Miért is nincs nekünk, – mondom nekünk, Magyaroknak, akik elvileg méltán híres lovas nemzet – egy olyan oldalunk, ahol ott van minden lovarda, lovas szálló egy helyen? Mert lehet, hogy igény lenne rá, de sokan nem szánnak rá ennyit időt, amennyit én szántam rá, hogy megtaláljam az igazit. Mert lehet, hogy több szülőnek is eszébe jut, hogy elvigye a gyerekeit lovagolni, viszont amikor szembesül vele, hogy ez kutatós meló, akkor végül elmennek pl. a vadasparkba.
Rohanó világban élünk és ehhez muszáj alkalmazkodni. Welness szállót sem google-ben keresünk már, hanem felmegyünk az erre szakosodott oldalak egyikére, ahol fent van szinte mindegyik szálló és ott mazsolázunk közülük. 
Miért? Mert így kényelmesebb!


This Post Has 2 Comments

  1. Gratulálok hozzá, van fantázia benne.

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu